HABER:MEHMET BİÇER

Festivale milletvekillerinin yoğun katılım ve ilgisi dikkat çekti. Ak parti Genel Başkan Yardımcısı Milletvekili Hamza Dağ, Ak Parti Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Ak Parti Milletvekili Yaşar Kırkpınar, MHP Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Deniz Doğan, İzmir İl Tarım Müdürü Mustafa Özen, Bayındır Kaymakam Vekili Fatih Aksoy , Belediye Başkanı Uğur Demirezen, Siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri katıldı.

Çeşitli etkinlikler ile coşkuyla yapılan festivalde sanatçı Öykü Gürman sahne aldı. Öykü Gürman sahnede hayranları ile fotoğraflar çekti ve vatandaşlar ile çok samimi diyaloglar kurdu. İzleyicilerden büyük alkış alan sanatçı Öykü Gürman birbirinden güzel eserlerini seslendirdi.

Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen sosyal medya hesabından festival bitiminde şu açıklamayı yaptı ; “İlçemizdeki tüm kiraz üreticilerimize, mahallerimize bol ve bereketli bir sezon dilerim.

Kiraz gibi emek emek işlediğimiz bir sevgiyle 10. Balcılar Kiraz Festivalimizi büyük bir coşku ile gerçekleştirdik. Öncelikle Balcılar mahallesi sakinlerimize, tüm hemşerilerimize, tüm misafirlerimize, emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ederim.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi