HABER: DİLEK AYVALI

Yüzlerce yardım sever bayanın bir araya geldiği dayanışma çayına Tire ilçe Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'in eşi ve Yardımsevenler Derneği Fahri Başkanı Ceylan Tanrıseven de katıldı.

RAMAZAN AYINIZ MÜBAREK OLSUN

Toplantıda açılış konuşması yapan Dernek Başkanı Jale Kardeşler "Dernek olarak faaliyetlerimiz dur durak bilmeden devam ediyor. Ramazan ayı da birlik beraberlik ve dayanışma ayı. Bu ayda bizler de birlik ve beraberlik ruhuna uygun olarak bir araya geldik. Amacımız böylesine güzel bir ayda yardıma muhtaç kişilere yardımcı olmak” dedi.

TANRISEVEN "RAMAZAN PAYLAŞMA AYI"

Ramazan çayı etkinliğine katılan Tire İlçe Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'in eşi ve Dernek Tüzüğü gereği Derneğin Fahri Başkanı olan Ceylan Tanrıseven "Ramazan ayı birlik ve beraberliğin doruğa ulaştığı paylaşım duygularının arttığı manevi bir ay. Türkiye Yardım Sevenler Derneği Tire Şubesi de bu ayın ruhuna uygun bir toplantı düzenlemiş. Buradan elde edilecek olan gelir yardıma muhtaç vatandaşlarımız için kullanılacak. Ben böylesine güzel bir toplantı düzenledikleri için dernek yöneticilerini kutluyor, başarılarının devamını diliyorum."

Yardımsevenler Derneğinin etkinliğine Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran'ın eşi Necibe Duran, Tire Eski İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezen'in eşi Derya Demirezen, Eski Bayındırlık Bakanı Halil Çulhaoğlu'nun eşi Ayfer Çulhaoğlu, Dernek yöneticileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Editör: Haber Merkezi