HABER: DİLEK AYVALI

Gelirinin tamamı Tire Sokakları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne aktarılacak olan Kadınlar Matinesi programına Ünlü Sanatçı Kop Kop Mikrop katılacak.

Tire’de geçtiğimiz haftadan bu yana hizmet vermeye başlayan Semra Davet Organizasyon salonunda 29 Ocak 2020 Çarşamba akşamı saat 20.00’de yapılacak olan eğlenceye doyacağınız etkinlikte Tireli Müzisyen Gökhan Şen ile coşacak, Kop Kop Mikrop Show ile de eğlencenin zirvesine ulaşacaksınız.

TÜM GELİR DERNEĞE AKTARILACAK

Etkinlikle ilgili açıklama yapan Tire Sokakları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Akdoğan, “Tire Sokakları Derneği olarak ilçemizdeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın eksiklerini karşılamak için etkinlikler düzenliyoruz. Sponsorluklar ile gerçekleştirilen etkinliklerde elde edilen gelirler ile de bu güne dek pek çok vatandaşımızın önemli eksikliklerini gidermeye çalıştık. Düzenlenen Kadınlar Matinesi etkinliği ile elde edilen gelir derneğimize aktarılacak ve yine Tireli ihtiyaç sahibi dostlarımızı mutlu etmeye çalışacağız” dedi.

Yerelgüç Gazetesinin Medya Sponsoru olduğu, Semra Davet Organizasyon salonunda düzenlenecek olan etkinliğin kişi başı bilet fiyatı 30 TL. Bilet temini için Atatürk Caddesi üzerindeki Tire Sokakları Yardımlaşma Derneği ofisine gidebilir ya da 0536 306 43 00 - 0537 298 78 42 numaralı telefonlardan iletişime geçebilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi