HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

İftar programına Ödemiş Cumhuriyet Başsavcısı Tugan Sarıca, Ödemiş Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi eşi Fadime Kiremitçi ve Ödemiş Emniyet müdürlüğünde görevli polis memurları ve aileleri katıldılar. 

Ödemiş Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi, “Başı Rahmet, ortası mağfiret, sonu Cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan Ayı’na bizi kavuşturduğu için Cenabı-ı- Hakka şükrediyor, iftar soframızı siz misafirlerimizle, gözümden sakındığım meslektaşlarım ve aileleriyle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum. Bir kez daha milleti, bayrağı, vatanı ve devleti için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle, minnetle yad ediyorum. Vatanımızı, istiklalimizi, birlik ve beraberliğimizi canları pahasına savunan, bu kutlu mücadele sırasında yaralanan, sakatlanan tüm gazilerimize şükranlarımı ifade ediyorum.

Ramazan sevgidir, samimiyettir, paylaşımdır. Bizler, birbirimize tebessüm etmeyi unutmadan, birbirimizi kırmadan, birbirimize saygı ve hoşgörü göstererek, Peygamberimizin de duasıyla, Ramazanımızı hakkıyla idrak etmemizi, niyetlerimizden ve gayretlerimizden sorumlu olacağımız, sonucun ise Allah’ın takdirinde olduğunun bilinciyle hareket edeceğimiz bir şuurla,  ben sizin şu andaki birliğinizi, beraberliğinizi, bütünlüğünüzü ayrıca kutluyorum. Bundan dolayı da tebrik ediyorum. Ramazan’ı Şerifinizi bir kez daha kutluyorum. Rabbim Ramazan’ı şerife bizleri nasıl kavuşturduysa, inşallah Ramazan Bayramına da bizleri aynı şekilde kavuştursun. Bu güzel akşamda sizlerle aynı sofrayı paylaşmaktan dolayı mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Tekrar hoşgeldiniz diyor, sizlere saygılarımı sunuyorum” dedi.

Konuşmanın ardından İzmir Semazen ekibinin sema gösterisi katılanlar tarafından büyük ilgiyle izlenirken, gecede Ödemiş Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi Semazen ekibini ve Tire Halk Eğitim merkezinden gelen ve gecede İlahi seslendiren öğretmenlere üzerinde Ödemiş Emniyet müdürlüğü yazan çanak hediye etti.

Editör: Haber Merkezi