Haber: Dilek Ayvalı

Çiftçilikle uğraşan Tire'nin tanınmış simalarından merhum Yaşar Gülcü'nün oğlu TireSpor'un kaptanlarından Mehmet ile aslen Erzurumlu olan ve Tire'de uzun yıllar Polislik görevi yapan Emekli Polis Enver Dursun'un kızı Esra, yapılan görkemli düğün töreni ile bir ömür mutluluğa 'Evet' dedi.

Tire Kardelen Kır Düğün Salonunda Rüya gibi bir düğün töreni ile yuva kuran gençleri, sevenleri ve dostları yalnız bırakmadı. Koronavirüs tedbirleriyle gerçekleşen düğün merasimine çok sayıda davetli katılım gösterirken, Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen, Tire Devlet Hastanesi Başhekimi Fatih Hayali ve damat Mehmet Gülcü'nün dayısı eski MHP Tire İlçe Başkanı Bayram Demirel'de genç çifti özel gününde yalnız bırakmadı. 

Gülcü ve Dursun ailesinin kapıda karşıladığı misafirlere önce yemek ikramı yapıldı. Yoğun bir katılımın olduğu düğün töreninde yemeğin ardından beklenen an geldi ve alkışlar eşliğinde sahneye çıkan genç çift ilk danslarını büyük bir mutlulukla gerçekleştirdi. Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran'ın kıydığı Nikah masasında birbirlerine evet diyen mutlu çift şahitler ve misafirlerin eşliğinde resmi imzaları attı ve hayatlarını birleştirdi. Orkestra Ali Düzgün'ün sahne aldığı akşamda, çalınan birbirinden güzel parçalarla, genç çift ve onlara eşlik eden misafirler, gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlenmeye devam etti.

Editör: Haber Merkezi