Ödemiş Belediyesi ve Küçükmenderesli Vosvoscuların katkılarıyla düzenlenecek.  1.Klasik otomobil fuarı pazar günü salı pazarında gerçekleşecek. Fuarda çok sayıda klasik nostaljik murat 124, Vosvos, Ford, Anadolu gibi otomobilin katılması bekleniyor.

Fuar Kurul Başkanı Önder Odabaşı, “ Pazar günü 1.cisini düzenleyeceğimiz Ödemiş klasik otomobil fuarına tüm klasik otomobil sevdalılarının bekliyoruz”

Küçükmenderesli Vosvoscular adına açıklama yapan Melih Erakyol, “ Ödemişli Murat 124 tutkunlarıyla düzenlemiş olduğumuz 1.Klasik otomobil fuarında vosvoslarımız ve vosdostlarımız ile birlikte olarak güzel bir gün geçirmeyi planlıyoruz. Tüm klasik otomobil tutkunlarının katılacağı etkinliğe hepinizi bekliyoruz. Saat 09.00 dan itibaren salı pazarının kurulduğu alanda vosvoslarımız ve diğer klasik araçlar yerlerini alarak muhteşem bir görsel şölen oluşturulacak saat 15.oo de ise Ödemiş’te ilk defa gerçekleşecek olan klasik otomobil konvoyu Ödemiş caddelerini şenlendirecek. Tüm dostlarımızı 1. Ödemiş klasik otomobil fuarına bekliyoruz" dedi

Editör: Haber Merkezi