HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Engelsiz Yaşam Derneği Kasap Hali içindeki dernek binasında hizmet verecek.

Ödemiş Belediyesi kentte yaşayan engelli bireylerin yaşamlarını kolaylaştırmak ve sosyal yaşantılarına katkı sağlamak amacıyla yürüttüğü çalışmalar kapsamında yeni kurulan derneğe yer tahsis etti. Kasap Hali içinde belediyeye ait olan alanda hizmetlerini yürütecek olan derneğin açılışı törenle gerçekleşti. Törene; Belediye Başkanı Mahmut Badem, eşi Nevin Badem, meclis üyeleri, daire müdürleri, siyasi partilerin temsilcileri ve davetliler katıldı. 

Açılış öncesi Ödemiş Belediyesi bando takımı birbirinden güzel marşlar çaldı. Zeybek gösterisinin ardından açılış gerçekleşti. Belediye Başkanı Mahmut Badem yaptığı konuşmada; “İlçemizde yeni bir engelli derneğin açılışını gerçekleştiriyoruz. Ben aynı amaç için çalışan derneklerin bir çatı altında toplanmasını ve birlikte daha güçlü hareket etmeleri gerektiğini düşünüyorum. Ama arkadaşlarımız yollarını bu şekilde çizdiler. Diğer derneğimize olduğu gibi yeni kurulan derneğimize de belediyemizin sınırlı bulunan yerlerinden birini tahsis ettik.  Meclis üyelerimizle, daire müdürlerimizle, halkımızdan aldığımız güçle hizmet etmeye devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımızın iktidara geldiği günden bu yana engelli kardeşlerimizin ne şekilde yanında olduğunu biliyorsunuz. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da bizler her daima sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Engelsiz Yaşam Derneği Başkanı Hülya Tunç, Belediye Başkanı Mahmut Badem’e desteğinden dolayı teşekkür ederek plaket verdi.

Editör: Haber Merkezi