Haber: Dilek Ayvalı

Tire Simit Boyoz Center, Tire 4 Eylül Ortaokulu Karşısındaki nezih iş yerinde tüm lezzet çeşitleri ile hizmetine başladı.

Tire Simit Boyoz Center'ın işletmecisi Ferhat Toksöz, 2008 yılında Tire'de ilk kez Simit Boyoz Center'ın açıldığını ve uzun yıllar hizmet ettikten sonra da kısa süre Tire'deki işletmelerine ara verdiklerini söyledi.

Ferhat Toksöz Tirelilere yeniden değişmeyen kaliteleri ile hizmet vermenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydederek, "Tire'yi ilk kez Karşıyaka sistemi fırıncılık ile 2008 yılında açtığımız Simit Boyoz Center ile tanıştırmıştık. Şimdi yeniden kalitemizden ödün vermeden, lezzetimize lezzet katarak, Tirelilerin özlediği ürün çeşitlerimizi beğeninize sunuyoruz. Tüm halkımızı bekliyoruz" dedi.

SINIRSIZ ÇAY VE SİMİT

Tire Simit Boyoz Center'da klasik kahvaltı 20 lira, serpme kahvaltı ise kişi başı 25 lira. Serpme kahvaltıda çay ve simit sınırsız olarak sunuluyor. Tire Simit Boyoz Center'daki çeşitler ise şöyle, klasik susamlı simit, sütlü simit, taban simit, çıtır simit, tahinli simit, boyoz çeşitleri, kaşarlı açma, zeytinli açma, patatesli açma, çikolatalı açma, sade açma, Alman pastası, yaş ve kuru pasta çeşitleri, magnolialar, selanik peksimeti.

Tire Simit Coyoz Center'da ayrıca düğün, nişan, doğum günü gibi tüm özel gün pastalarınızın da siparişini verebilirsiniz. 

Tire Simit boyoz Center'da 7 gün 24 saat akşam 20.00'den ertesi gün öğlene dek tüm çeşitleri sıcak ve taze olarak bulabilirsiniz. 

Editör: Haber Merkezi