Ödemiş Ticaret Odası ile ING Bank Ödemiş Şubesi arasında imzalanan kredi protokolü çerçevesinde oda üyeleri avantajlı krediler kullanabilecek.
Oda binasında biraraya gelen Ödemiş Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kasım Sevin ve ING Bank Ödemiş Şube Müdürü Tolga Gözkaya, oda üyelerinin bankadan avantajlı krediler çekmesini sağlayacak olan protokolü imzaladılar. Protokol gereğince Ödemiş Ticaret Odası üyeleri ING Bank’tan kullandıkları kredilerle faiz indiriminden yararlanacaklar.
İmzalanan protokol ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Başkan Kasım Sevin, ekonominin can damarı olan KOBİ’lere yapılacak her türlü desteğin, ülke ekonomisine ivme kazandıracağını, ekonominin canlanmasına ve istihdama katkı olarak geri döneceğine inandıklarını vurguladı. Üretimin ülkelerin refah düzeyinin artmasında ve kalkınmasında en büyük itici güç olduğuna dikkat çeken Başkan Sevin, “ING Bank’ın oda üyesi işletmelere sağladığı avantajlı kredi olanağı sayesinde, ekonominin belkemiğini oluşturan küçük ve orta boy işletmelere özellikle bu dönemde ihtiyaçları olan önemli bir destek sağlanacaktır. IBG Bank protokol kapsamında Ödemiş Ticaret Odası üyelerine ihtiyaçlarına uygun olarak tasarlanmış finansman ürünlerini indirimli faiz oranlarıyla sunacak. Aynı zamanda oda üyelerine, diğer bankacılık ihtiyaçlarını da ING Bank’ın geniş ürün yelpazesinden yararlanarak karşılama olanağı bulacaklar. İşletme sermayesi finansmanı ile taşıt ve işyeri alımlarına yönelik krediler de indirimli faiz oranları ile sunulacak” dedi.
Protokol gereğince ING Bank, Ticaret Odası üyelerine:
İşletme Sermayesi Kredisi (TL): 06-18 ay vade ile 1,21 faiz oranı
                                     : 18-36 ay vade ile 1,25 faiz oranı
İşyeri Kredisi                          : 06-60 ay vade ile 1,28 faiz oranı
0 km Ticari Taşıt Kredisi                 : 06-48 ay vade ile 1,26 faiz oranı uygulayacak.
Editör: Haber Merkezi