Haber: Dilek Acar

Görüşmelerde söz alan MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'na İzmir'de süren yatırımları hatırlatarak, "Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımızın seçim bölgem İzmir'e yönelik çalışmaları, göstermiş oldukları hassasiyet, bakanlığımız tarafından İzmir'imizi yakından ilgilendiren projelere de yansımış ve İzmirli hemşerilerimiz tarafından takdirle karşılanmaktadır. Bu sebeple sayın bakanımıza, bürokratlarına ve İzmir'imiz için katkı sunan tüm personele teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Havzadaki yolları hatırlattı

Selçuk-Kuşadası-Söke bölünmüş karayolunu, Bergama-Soma-Akhisar karayolu yapım sürecini, Aliağa ve İzmir arasında yapılması planlanan 40 kilometrelik bölünmüş yol projesini, Selçuk-Ortaklar-Aydın karayolu yapım sürecini, Otoyol Kavşağı-Torbalı-Belevi Devlet Yolu yapım çalışmalarını, Urla-Çeşme Devlet Yolu yapımını, İzmir-Turgutlu Ayrımı-Kemalpaşa- Torbalı İl Yolu yapımını hatırlatan Osmanağaoğlu, "Bu projelerin tamamlanması beklentilerimiz arasındadır" diye konuştu.

"Alaşehir ya da Kiraz-Buldan arası yol çalışması başlatılması, İzmir'in doğudan batıya açılan kapısı olacak ve ticaret kolaylaşacaktır. Daha önce Cumhurbaşkanımızın talimatının da olduğu bu çalışmanın yatırım programına alınmasını sizden talep ediyoruz" diyen Osmanağaoğlu, yapılan yatırımların sayısının İzmir'e karşı gösterilen hassasiyetin bir göstergesi olduğunu söyledi.

Editör: Haber Merkezi