Haber: Dilek Ayvalı

Deser Designer Studio kurucusu Dilara Selin Erde’nin dürüst ve kaliteli ilkeleri öncülüğünde, titizlikle çalışmalarını sürdüren ekibi ile birlikte müşterilerinin hayallerini gerçeğe dönüştürüyor.

Müşterinin hayallerini bütçesine uygun bir şekilde gerçeğe dönüştüren Deser Designer Studio kurucusu Dilara Selin Erde, rahat ve konforlu yaşam alanları sunarak mutlu müşteriler görmenin kendisini ve ekibini çok memnun ettiğini ifade ederek şirket kuruluşu ile ilgili şöyle konuştu, “Deser Designer Studio’da ekibimizle her bütçeye uygun kollektif yaratıcı çözümler sunmak için yola çıktık. 10 yıla yakındır sektörün içinde olmakla birlikte müşterilerimizin ihtiyaçlarına uygun çözümler üretiyoruz. Özgün bir içerikle çizim aşamasından başlayan her projede müşterilerimizin hayal ettiklerinin fazlasını gerçekleştirdiğimiz samimiyete dayalı iletişim kuruyoruz. Güven ve çözüm odaklı mutlu olacağınız bu yolculukta dokunduğunuz her ürünü güzel hale getirmek, sizi yansıtan mekânları birlikte kurmak adına sizinleyiz. Sadece mekânsal çözümler değil, mekânlarınıza kimlik kazandırıyoruz” dedi.

İDEALİST, KREATİF VE ULAŞILABİLİR BİR MARKA

Müşterilerin genellikle kendilerine referans yolu ile ulaştığını belirten kurucu Dilara Selin Erde, pandemi sürecinde özellikle şehir dışındaki müşteri görüşmelerinin online sisteme dönüştürüldüğünü söyledi. Erde, “Bize ulaşan müşterilerimizin isteklerini dinledikten sonra projenin gerçekleşeceği alana keşif için gidiyoruz. Daha sonra müşterimize gerekli çizimler ve görselleştirme ile tasarımı sunuyoruz. Revize istendiğinde düzenlemeler yapılıyor ve proje onaylandıktan hemen sonra başlıyoruz. İşin tamamlanması projenin büyüklüğüne de bağlı olarak daha uzun süreler olabiliyor ama genellikle 60 günde anahtar teslim ediyoruz” dedi.

HER ALANDA PROFESYONELLİK

Herkesin rahat ve konforlu kişisel alanlara sahip olmak istediğini çünkü iç mekândaki bireysel özelliklerin kişinin kendisine ait farklılığını ortaya koyduğunun da altını çizen Erde, “Bu prensiple yola çıkarak müşterilerimize birikimimiz ve tecrübelerimiz doğrultusunda, danışmanlıktan tasarıma, projelendirmeden uygulamaya, anahtar teslim hizmeti sunuyoruz. Bu güne dek ofis, kafe, ev, mağaza, villa projelerinde tamamen müşterilerimizin hayallerini gerçekleştirdik. Hem de ellerinde ne kadar bütçeleri varsa o bütçe ile hayallerini birebir hayata geçirdik. Örneğin; mermer hayal ediyorsunuz duvarınızda ama mermer bütçenizi aşan bir malzeme ise biz birebir mermer dokusunu yansıtan malzemeyi sizin için temin ediyoruz. Metal yatak başlığı isteyen bir müşterimize fiyat yüksek gelmişti mesela biz bunu ahşabı metal görünümlü hale getirerek yaptık ve hayali gerçekleştirdik. Bu da değişen piyasayı profesyonelce takip etmemizle mümkün oluyor. Yenilikleri yakından takip ediyoruz tüm ekibimizle” dedi.

MODERN TASARIMLAR

Müşterilerimizin kimliğini yansıtacak çağdaş tasarımlar yaptıklarını dile getiren kurucu Dilara Selin Erde, “Bazen piyasadaki mobilyalar değil de orijinal tasarımlar isteyen müşterilerimiz de oluyor. Özgün ve estetik tasarımlar da sunuyoruz müşterilerimize. Deser Designer Studio’da önemli olan müşteri memnuniyetini kaliteli bir şekilde sağlamak, her beklentiye uygun çözümleri ortaya koymak” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi