DenizBank Ödemiş Şubesi yeni adresinde hizmet vermeye başladı. Bir süre önce Sosyal Güvenlik Kurumu’nun Ödemiş’te açılmasıyla birlikte Gazi (Bankalar) Caddesi’ndeki yerinden Umurbey Mahallesi Mithatpaşa Caddesi No:77’ye taşınan DenizBank, bu adresindeki açılışını mini bir kokteylle gerçekleştirdi.
On yıldır Ödemiş’te hizmet veren ve müdürlüğünü Ercan Güngen’in üstlendiği DenizBank’ın yeni yerinde hizmet vermeye başlaması nedeniyle düzenlenen kokteyline Ödemiş Kaymakamı Abdurrahman Koçoğlu, Belediye Başkanı Bekir Keskin, İlçe Emniyet Müdürü Levent Akbaş, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü İbrahim Altıntaş, SGK Ödemiş Şube Müdürü Ayhan Ataş, Ödemiş Belediyesi Meclis Üyesi Necati Gülgen, Kaymakçı Belediye Başkanı Halil Güler, Bademli Belediye Başkanı Selahattin Kundak, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Tahir Silay, Bademli Fidancılık Kooperatifi Başkanı Selçuk Bilgi, DenizBank Batı Anadolu Bölge Müdürü Hasan Özer Orhan, Satış Müdürü Cüneyt Saraç, Özel Bankacılık Merkezi’nden Yusuf Dümen ve Denizbank Bayındır Şube Müdürü Celalettin Kılıç katıldı.
DenizBank Ödemiş Şubesi’nin yeni yerinde hizmet vermeye başlamasıyla ilgili olarak bankadan yapılan açıklamada, “DenizBank Ödemiş Şubesi 14 çalışanıyla çevre halkına bireysel bankacılık, işletme bankacılığı ve tarım bankacılığında yenilikçi ve öncelikli bir banka hizmeti sunmaya devam ediyor.
Çiftçilere yönelik Üretici Kart ve sunduğu tarım kredileri ile birçok bölgede önemli projeler ve yatırımlar sağlayan DenizBank, esnafa yönelik olarak da sunduğu İşletme Kart, nakit ve gayri nakdi kredilerle bireysel bankacılık ve KOBİ bankacılığında da iddialı olduğunu gösteriyor.
Denizcilik, eğitim, sağlık, turizm, altyapı, enerji ve tarım sektörlerine verdiği desteği her geçen gün artıran DenizBank; çiftçiyi, tüccarı ve işletmeleri finanse ederek tam bir finansal süpermarket anlayışıyla çalışıyor” denildi.
Editör: Haber Merkezi