HABER: DİLEK AYVALI

Tirelileri katlanır cam balkon ile ilk kez buluşturan Eraslan Metal Cam Balkon şirket yöneticileri Metin ve Ümit Eraslan, müşterilerinin yoğun ısrarı ile perakende olarak da cam balkon hizmeti vermeye başladıklarını söyledi.

Tire’deki pek çok müteahhit tarafından tercih edildiklerini söyleyen Metin Eraslan, “Tire’de kaliteli inşaatlar yapan Satı İnşaat, Filiz İnşaat, Pehlivan İnşaat, Konak İnşaat, Remzi Kurtça, Özgüven İnşaat, Paşalı İnşaat ile çalışıyoruz. Tire’nin en elit müteahhitleri ile çalışıyoruz. Perakende cam balkon yapmıyorduk. Biz hep toptan çalıştık. Binaların cam balkonları merdiven korkulukları yapıyorduk. Talepler artınca artık perakende de yapmaya başladık” dedi.

PLİSE PERDELERİ ADETA BİR İHTİYAÇ HALİNE GELDİ

Birkaç yıldır cam balkonlarla birlikte pliseli perdelerin de birlikte montajlandığını ya da daha önce cam balkon yaptıranların şimdilerde pliseli perde yaptırmaya başladıklarını belirten Ümit Eraslan, “Cam balkon taktıran insanların genellikle aradığı ilk şey artık cam balkon plise perdeleri oluyor. Özellikle evlerin veya balkonların birbirine karşı baktığı, aradaki görüş mesafesinin az olduğu binalarda cam balkon plise perdeleri adeta bir ihtiyaç haline geldi. Karşı komşunuzun sizlerin evine bakmasından veya dışarıdan geçen herhangi birinin evinizin veya balkonunuzun içini görmesini istememeniz gayet normaldir. Balkonunuzda oturup aileniz ile rahatça kahvaltı veya yemek yiyebileceğiniz veya arkadaşlarınız ya da akrabalarınızla rahatça oturup çay yudumlayabileceğiniz bir alan olan cam balkonlar sizlere oldukça rahat ve konforlu alanlar sağlamaktadır. Bunun yanında cam balkon plise perdeleri ile mahremiyeti sağlayabilirsiniz” dedi.

PLİSE PERDELERİ, İSTENİLEN SEVİYELERDE DURDURULABİLİR

Metin Eraslan cam balkon plise perdelerinden bahsederek şunları kaydetti, “Plise perde sistemi ile evinize modern bir görünüm kazandırabilirsiniz. Zarif ve şık yapısı ile kullanıldığı alanlarda ön plana çıkan cam balkon plise perdeleri, kontrolünü sağlayan pileli ipler ile aşağı ve yukarı yönlere doğru hareket edebilen bir perdedir. Özel polyester kumaşlardan üretilen cam balkon plise perdeleri, istenilen seviyelerde durdurulabilir. Böylece bir yandan manzara izleyebilir, bir diğer yandan da güneş ışınlarının gözünüze temas etmesini engelleyebilirsiniz. Birbirinden farklı renk seçenekleri ile her zevke hitap eden bu perde türünün renklerinde, sürekli güneş ışığına maruz kalsa bile sararma solma gibi bir durum kesinlikle yaşanmamaktadır. Cam balkon plise perdelerinin en önemli avantajı, toz ve kir tutmaz yapıda olmasıdır. Böylelikle sürekli olarak temizlemenize gerek kalmadan, uzun süre rahatça kullanabilirsiniz. Temizlemek isterseniz de perdenizi yerinden sökmeden, nemli bir bez yardımı ile temizleyebilirsiniz. Montajı esnasında vidalar için ufak delikler hariç hiçbir şekilde duvarlarınıza veya pencerenize zarar vermez.

CAM BALKON PLİSE PERDELERİ NEDEN TERCİH ETMELİYİZ

Dekoratif görünümü ile oldukça şıktır. Balkonunuza ayrı bir hava katarak dışarıdan bakıldığında modern bir görüntü olmasını sağlar.

Enerji tasarrufu sağlayarak, özellikle yaz aylarında gelen zararlı güneş ışınlarının içeriye girmesini belirli bir ölçüde engeller. Bu da evlerinde klima olanlar için elektriğin daha az harcanmasına yol açar ve ekonomik yönden oldukça yararlıdır.

Temiz bir kullanımı olmasa dahi uzun süreli kullanımı vardır.

Temizlenmesi mümkündür ve oldukça basittir. Nemli bir bez ile kolayca temizlenebilir.

Çalışma prensibi olarak çok rahattır ve istenilen seviyede bırakılabilir. Cam üzerinde yukarı ve aşağı hareket edebilir.

Tüm cam balkon modelleri ile uyumludur.

İstenilen renkte üretimi mevcuttur.

Isı yalıtımı sağlar. Ortamdaki ısının kaybolmasını engeller.

Az yer kaplar ve cam paneller katlandığı zaman hiçbir şekilde zorluk çıkartmaz.

Editör: Haber Merkezi