Ödemiş ilçesinde eğitim-öğretim veren Özel Birgivi Koleji her yıl olduğu gibi bu yıl da velileri tanışma çayında biraraya getirdi. Okul Aile Birliği’nin organize ettiği geceye velilerin ilgisi oldukça fazlaydı. Okul, öğrenci ve veli birlikteliğini sağlamak adına gerçekleştirilen organizasyonda birlik ve beraberliğe vurgu yapıldı. Okul adına her türlü sosyal faaliyetlere öncülük edeceklerini söylen Okul Aile Birliği Başkanı Tülay Yiyen, geceye katılan velilerin ilgisini okul veli bütünleşmesinin bir tezahürü olduğunu belirtti.
Okul Müdürü Tahsin Akça ise, “Ödemiş’e hizmet etmeye başladığı günden beri veli-okul kaynaşmasına önem veren okulumuz bu akşam da bu güzel geleneği devam ettirmiştir. Eğitim-öğretim sadece okul binasında yapılan bir iş değil günlük hayatın her safhasında devam etmekte olan bir süreçtir. Bu süreçte veli de eğitim-öğretimin bir parçasıdır. Siz değerli velilerimizden okulun etkinliklerine katılmanızı bekliyoruz. Bu akşam veli tanışma çayı olarak başladığımız birlikteliğimize önümüzdeki hafta güzide beldemiz Birgi’de yapacağımız Sonbahar Şenliği ile devam edeceğiz” dedi.
Veliler, Okul Aile Birliği’nin hazırlamış olduğu ikramları tadarken, müzik öğretmeni ve okul müzik grubunun hazırlamış olduğu müzik dinletisi de geceye renk kattı.
Editör: Haber Merkezi