Yurt genelinde tüm ilköğretim okullarında bir haftadır devam eden intibak eğitimi tamamlandı. Özel Bilgi İlköğretim Okulu yeni bir fedakârlıkta bulunarak sadece ana sınıfı ve 1. sınıf öğrencilerini değil, ana sınıfından 8. sınıfa kadar tüm öğrencilerini intibak programına aldı.
Konu ile ilgili konuşan Özel Bilgi Koleji Müdürü İsmail Özgüç, “İntibak sadece yeni öğrenciler için gerekmiyor. Eski öğrenciler de ilk hafta, arkadaşları ve öğretmenleri ile tanışma, kırtasiye malzemelerinin tamamlanması, yeni dönemin ve konuların öğrenilmesi gibi faaliyetlerle uğraşırken ilk hafta geçiyor. Özel Bilgi olarak ana sınıfından 8. sınıfa kadar tüm öğrencilerimizi geçen hafta çağırdık, beş gün ders işledik ve yeni ve eski öğrencilerin de intibaklarını sağladık. Pazartesi (bugün) günü eksikleri tamamlanmış ve okula alışmış öğrencilerle eğitim öğretime başlayacağız” dedi.
Veliler de sıcaklardan dolayı öğrencilerin yazın sonunda rehavete kapıldığını söyledi. İntibak eğitimine katılarak hem tatilin son haftasının değerlendirilmiş olmasından memnun olduklarını belirttiler hem de okul açıldığında dersler daha verimli olacağı için okul idarecilerine teşekkür ettiler.
Editör: Haber Merkezi