Oyuncakları, arkadaşlarına karne hediyesi oldu
 
Ödemiş İlköğretim Okulu 3/D sınıfı öğrencileri, sınıf öğretmenleri Mustafa Güngör’ün koordinatörlüğünde hazırlanan proje ile örnek bir davranış sergilediler. ‘Benim Oyuncağım Senin Karne Hediyen Olsun’ isimli projeyi uygulamaya koyan öğrenciler, Çapacızade İlköğretim Okulu 1.sınıf öğrencilerine karne hediyesi olarak oyuncak hediye etti.
MEB ve Bilinçli Gençler Derneği tarafından imzalanan protokol gereğince Türkiye genelinde tüm okullardan Bilinçli Gençler Projesi çerçevesinde bir proje hazırlanması istenmişti. Mustafa Güngör’ün hazırlamış olduğu 2 proje okullarında uygulamaya başlandı.
Hazırlamış oldukları iki projede Bilinçli Gençler Derneği tarafından onaylanan Mustafa Güngör, “Projelerimizden bir tanesi ‘Benim Oyuncağım Senin Karne Hediyen Olsun’ adlı projedir. Bu proje ile hediye almak kadar vermenin de güzel ve önemli olduğunu kavratmak, çevremizdeki arkadaşlarla paylaşım duygusunu geliştirmek amaçlıdır. Bu amaçla 20 Ocak 2012 karne gününde Çapacızade İlköğretim Okulu 1. sınıfında okuyan arkadaşlarına verilmek üzere oyuncaklar alıp hediye paketi hazırladık. Karne gününde de okula gitmeden önce sınıf annelerimizle ve öğrencilerimizle birlikte hediyelerimizi götürdük. Bu güzel paylaşıma destek olan öğrenci ve velilerimize yürekten teşekkür eder, paylaşım duygularının yaşamında her zaman var olmasını temenni ederim“  dedi.
Editör: Haber Merkezi