Ödemiş Belediyesi 2010-2011 eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle ilçedeki tüm okullar ziyaret etti.
Belediye Başkanı Bekir Keskin, yeni eğitim öğretim yılını kutlayarak; “Güçlü ve kalkınmış bir ülkenin temelini iyi eğitim almış insanlar oluşturmaktadır. Yarınlarımızın sahipleri, geleceğimizin teminatı olan gençlerimize çok güveniyorum. 2010 – 2011 eğitim öğretim yılında tüm öğretmen, öğrenci, idareci ve çalışanlara başarılar diliyorum” dedi.
Başkan Keskin ayrıca bu yıl da kırtasiye yardımı, okul bahçelerinin asfaltlanması, bahçe duvarlarının yapılması ve diğer tadilat işleri konusunda çalışmalar yürütülerek eğitime destek konusunda çalışmaların sürdürüleceğini belirtti.
İlçedeki tüm okullar belediye meclis üyeleri tarafından ayrı ayrı ziyaret edildi. 20 Eylül tarihinde eğitim öğretime başlayan okullara ziyarette bulunan belediye meclis üyelerinden Mehmet Kiremitçi, Necati Gülgen ve Enver Yeşilyurt 2010–2011 eğitim öğretim yılını kutlayarak, çiçek takdim ettiler.
Ayrıca İlköğretim Haftası nedeniyle 80. Yıl Efe İlköğretim Okulu Müdürü Zeki Atlıer, Edebiyat Öğretmeni Ahmet Semerci ve öğrenciler belediyeyi ziyaret etti.