Risale-i Nur Talebeleri, Denizlili Risale-i Nur Talebesi, Şehit Hafız Ali Ergün’ün ve ahrete irtihal etmiş nur talebelerinin hatırasına okutulan mevlid programı sebebiyle Denizli Ulu Cami’de buluştu. Ödemiş, Bayındır ve Tire başta olmak üzere civar ilçelerden ve illerden çok sayıda Risale-i Nur Talebesi Denizli’ye akın etti. 
Risale-i Nur talebelerinden rahmetli şehit Hafız Ali Ergün ve Hasan Feyzi Yüreğil için geleneksel olarak Denizli'de düzenlenen Mevlit programı dün çok sayıda Risale-i Nur talebesinin katılımıyla gerçekleştirildi. Ödemiş ve Bayındır’dan çok sayıda Nur talebesinin yanı sıra Tire’den de bir otobüs Nur Talebesi Denizli’ye gitti.
Bediüzzaman'ın talebeleri ve davetliler önce Hafız Ali Ergün’ün ardından da Hasan Feyzi Yüreğil’in kabrini ziyaret etti. Ziyarette Bediüzzaman'ın talebeleri Abdullah Yeğin, Said Özdemir ve Mehmet Fırıncı ağabeyler ile çok sayıda nur talebesi katıldı. Kabir ziyaretinde Kur'an-ı Kerim okundu. Ardından Mevlidin okunacağı Ulu Camiine geçildi.
Öğle namazını emekli müftü Halil Elitok kıldırdı. Tesbihattan sonra mevlid programına geçildi. Kur'an-ı Kerim ve mevlid okunmasının ardından. Nur’un ağabeylerinden Abdullah Yeğin ve Said Özdemir Risale-i Nur'dan dersler yaptılar.
Mevlid programı kılınan ikindi namazının ardından sona erdi.
Editör: Haber Merkezi