Geçtiğimiz aylarda Ödemiş ilçesine bağlı Konaklı beldesini ziyaret eden İl Encümen Üyeleri Erol Soyuer ve Gönül Ayaz, belde yolunun ve Şehit Er Kamil Alkan İlköğretim Okulu’nun bazı eksikliklerini tespit ederek girişimlerde bulundu. İlköğretim okulunun eksiklerinin giderilmesi için çalışmalar yapan İl Encümeni Gönül Ayaz, hayırsever iş adamı Adil Erol’la görüştü.
Okulun klima ihtiyaçlarını karşılayan hayırsever işadamı Adil Erol, ardından okulu çevreleyen duvarların telle kaplanması işini de üstlenerek büyük bir katkı sağladı.
YOL ASFALTLANDI, ÇATI ONARILACAK
Şehit Er Kamil Alkan İlköğretim Okulu’nun diğer bir ihtiyacı da İzmir İl Genel Meclisi Başkanı Serdar Değirmenci ve İl Encümen Üyelerinin girişimiyle giderildi. Çatısının onarılması gereken ilköğretim okulunda onarım içinde 54 bin TL üzerinden ihaleye çıkarıldı. Öte yandan Konaklı yolu da asfaltlandı.
Geçtiğimiz günlerde okulu ziyaret eden İl Genel Meclisi Başkanı Serdar Değirmenci ve İl Encümen Üyeleri Erol Soyuer, Gönül Ayaz, İl Genel Meclisi Üyesi Necati Tatlı ve hayırsever iş adamı Adil Erol okulda sevinç ve coşkuyla karşılandı.
Şehit Er Kamil Alkan İlköğretim Okulu Müdürü Nevzat Akar, yapılan hizmetlerden dolayı misafirlere teşekkür ederek bir şükran plaketi sundu.
Editör: Haber Merkezi