Milli Eğitim Bakanlığı, Kiraz Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne onay verdi.
AK Parti Kiraz İlçe Başkan Yardımcısı Hüseyin Bülbül Yerel Güç Gazetesi Kiraz temsilcisi Semih Dursun’a açıklamalarda bulundu. Bülbül, AK Parti’nin eğitimde yaptığı yeniliklerin ve uygulamaların tartışılmaz olduğunu, gerek ilçedeki yeni okulların gerekse öğrencilerin refah düzeyde eğitim almaları için yapılan yatırımların eğitim seviyesindeki etkisinin tartışılamayacak kadar iyi durumda olduğunu dile getirdi.

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Bülbül konuyla ilgili olarak, “İlçemizde açılmasını istediğimiz ve aylardır titizlikle üzerinde durduğumuz Kiraz Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin Milli Eğitim Bakanlığı’nca onaylandığını Kiraz halkına duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu zaman zarfında bizlere destek olan gerek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze gerek diğer sivil toplum örgütlerine gerekse değerli halkımıza teşkilatımız adına tüm içtenliğimizle teşekkür ediyorum” dedi.

Bülbül, AK Parti İlçe Teşkilatı’nın özellikle üzerinde durduğu ve sıkı bir takip sonucu ihalesi yapılan Umurlu Köyü İlköğretim Okulu’nun da temelinin atıldığını ve hızla yapımına başlandığını ifade etti. Bülbül, “Nasip olursa önümüzdeki eğitim öğretim yılına yetiştirilerek hizmete girecektir. Kiraz halkına ve Umurlu köyümüze hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
İlçe Başkan Yardımcısı Hüseyin Bülbül takibini sürdürdükleri projelerle ilgili olarak şöyle konuştu:

“Tarım Meslek Lisesi onaylanmasına az kaldı takibindeyiz, güreş eğitim merkezi araştırma safhasında, mesleki eğitim merkezi araştırma safhasında. Teşkilatımız adına yeni yönetim kurulumuzla yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır” diye konuştu.
Editör: Haber Merkezi