Bayındır Onart Caddesi’nde hizmete giren Eylül Kırtasiye'nin işletmecisi Ebru Kuyucaklıoğlu okulların açılmasıyla birlikte öğrencilerin eksik ihtiyaçlarını giderebilmeleri açısından ekim ayı boyunca pazar günleri de açık olacaklarını söyledi.
Satılan ürünlerin tümünün insan sağlığına zarar vermeyecek ve kullanırken memnun kalınacak kalitede olduğunu ifade eden Kuyucaklıoğlu, “Kurumsal şirketler ve ofis malzemelerine ihtiyaç duyanlara yönelik ürünler, çocuklar için özenle seçilmiş, geniş bir oyuncak koleksiyonumuz da bulunmaktadır. Kırtasiyede fiyatlarımızı da oldukça uygundur. Eğitimi ve çocukları sevmemden dolayı kırtasiye açmaya karar verdim. Eğitime bir nebzede katkım olacaksa bunun mutluluğu bana yeterlidir. İlçemizdeki kırtasiye azlığı ve fahiş fiyatları görmek de kırtasiye açılmasına sebep olarak söylenebilir” dedi.
Gerek defter-kalem, gerekse yardımcı kitaplarda büyük indirimle sezona başladıklarını vurgulayan işletmeci Eylül Kuyucaklıoğlu, “Velilerimiz bizim kırtasiyeye uğramadan yardımcı kitap almasınlar. Oyuncaktan kitaba, defterden kaleme her ürün mevcut. Zeka geliştirici oyunlar, test yaprakları, yardımcı kitaplar, okuma kitapları görülmeye değer bence. Sevdiklerinizin gönlünü alacak hediyelik ürünlerinde satıldığı işletmemiz saat 22:00’ye kadar açıktır. Ayrıca tüm GSM operatörlerinin yükleme noktasıyız. Yeni öğretim yılının da tüm eğitim camiasına ve öğrencilere hayırlı olması dileklerimle" diye konuştu.
Editör: Haber Merkezi