Dünya Koleji, Ödemiş ve İzmir çapında elde ettiği birinciliklerin ardından gözünü Türkiye derecelerine dikti. Geçtiğimiz günlerde 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile Ödemiş Belediyesi Ahrandı Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen organizasyonda biraraya gelen veliler ve öğretmenler, günün anlam ve önemine ilişkin sohbetlerde de bulunurken, Tire ilçesinden de öğrencileri bulunan okulun hedeflerini okul müdürü Nadir İzzet Çetinmıh anlattı.
Ödemiş Dünya Koleji öğretmen ve velilerini biraraya getiren organizasyon Ödemiş Belediyesi Ahrandı Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirildi. 500’ü aşkın davetlinin katıldığı organizasyondan bir konuşma yapan okul müdürü Çetinmıh, hedeflerinin Türkiye çapında dereceler alacak ve ülke yönetiminde söz sahibi olacak nesiller yetiştirmek olduğunu söyleyerek, “Okulumuzun teknik ve fiziki altyapısının yanı sıra öğrencilerine sağladığı üst düzey eğitim ve sosyal imkanlarla birçok başarılı sonuca imza attığını hepimiz biliyoruz. Her zaman olduğu gibi daha büyük hedeflere doğru yürüyecek kadrolara sahibiz. Bu kadrolarımızı oluşturan kıymetli öğretmenlerimizin, meslektaşlarımızın öğretmenler gününü yürekten kutluyorum. Ayrıca böylesine güzel bir organizasyonda bizleri biraraya getiren okul aile birliği yöneticilerimize ve mensuplarına, buraya gelerek bizleri yalnız bırakmayan velilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
15’i aşkın Tireli veli adına da gazetemiz Yerel Güç’e bir açıklama yapan Tire Belediye Meclis Üyesi İlhan Ağat, Dünya Koleji’nin sağladığı imkânlar ve eğitim seviyesinin bir veli olarak kendilerini son derece memnun ettiğini ifade etti. Ağat, “Öncelikle çok güzel bir organizasyonla bizleri ağırlayan okul aile birliğine ve okul yönetimine çok teşekkür ediyoruz. Bizler de okul müdürümüzün koyduğu hedeflere ulaşılabilmesi için sorumlu veliler olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Bu vesile ile idarecilerimize bir kez daha teşekkür ediyor ve öğretmenlerimizin, ‘Öğretmenler Günü’nü tekrar kutluyorum” şeklinde konuştu. Ödemiş Belediyesi’nin işlettiği Ahrandı Tesisleri’ni çok beğendiğini dile getiren İlhan Ağat, “Gerçekten çok güzel bir tesis. Son derece modern ve başarılı buldum. İşletilmesi yönünden de büyük şehirlerde çeşitli vesilelerle ziyaret ettiğimiz birçok büyük restorandan daha kaliteli bir servis anlayışına sahip. Emeği geçenleri kutluyorum” ifadelerini kullandı.
Editör: Haber Merkezi