Tire Özel Can Kardeşim Anaokulu, 2011-2012 eğitim ve öğretim döneminde bir ilke daha imza attı. Anaokulu yönetimi, bu yıl eğitimlerini psikolog desteği ve gözetiminde gerçekleştirecek.
Tire Can Kardeşim Anaokulu 2011-2012 eğitim ve öğretim yılında psikolog desteğiyle eğitim verecek. Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan kurum müdiresi Elif Nacir çocukların zihinsel, duygusal, bedensel, sosyal ve manevi gelişimlerinin birbirine paralel ve eksiksiz gerçekleştirilebilmesi için profesyonel öğretmen kadrosunu bir psikologla güçlendirdiklerini dile getirdi. Elif Nacir, yaş gruplarına ayrılmış sınıflarda bireysel eğitim kalitesini en üst seviyeye çekmeyi hedeflediklerinin altını çizerek, “Çocuklarımızın her biri bizim için birer pırlanta. Pırlantalarımızı geleceğe en iyi şekilde hazırlamak için tüm altyapımızı eksiksiz hazırladık. Psikolog desteği ile bu sürecin daha da verimli geçeceğine inanıyoruz” söylemlerinde bulundu.
Tire ilçesinde Kurtuluş Mahallesi, Mehmet Akif Caddesi 29 Numarada faaliyet gösteren anaokulu, çalışan velilerin mesai saatlerine ayak uydurabilmek için Esnek Çalışma Sistemi ile cumartesi günleri de hizmet veriyor.
Detaylı bilgi almak isteyen veliler, 0232 512 4011 veya 0505 854 4169 numaralı telefonları arayabilirler.
Editör: Haber Merkezi