AK Parti Kiraz ilçe teşkilatı, öğrencilere kırtasiye yardımı yaptı.
AK Parti Kiraz ilçe teşkilatı, İzmir İl Başkanlığı ile koordineli olarak gerçekleştirdiği organizasyonda, kırtasiye ihtiyacı bulunan öğrencilere yardımda bulundu. Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Kiraz İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz, il başkanlığına desteklerinden dolayı teşekkür ederek, “Başta İl Başkanımız Ö. Cihat Akay’a ve tüm yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Bizlere, çocuklarımızı sevindirme fırsatı sundular. Biz de elimizdeki kırtasiye malzemeleri ile çocuklarımızın ailelerini de ziyaret ediyor, hediyelerini teslim ederek, sevinçlerine ortak oluyoruz” söylemlerinde bulundu.
Bu organizasyonun yanı sıra, Kiraz Teşkilat Başkanı Özcan Kaymak da mahalle ve köy temsilcileriyle ilçe binasında biraraya gelerek, çalışmaları değerlendirdi. Toplantı esnasında, Uzunköy temsilcisi Nihat Şener ve Altınoluk köyü temsilcisi Arif Akyüz temsilciler adına ilçe yönetimine başarılı teşkilatlanma yapısı için teşekkür ettiler.
Özcan Kaymak, katılımcılara hitaben yaptığı konuşmada AK Parti’nin Kiraz’da sanki yeniden kurulmuşçasına bir teşkilatlanma hareketliliği yaşandığına dikkat çekerek, “52 köy ve 4 mahallemizde mahalle başkanlıkları oluşturduk. Bugüne kadar partimizde böyle, böyle bir çalışma yoktu. Şimdi Ak parti sanki Kiraz’da yeniden kurulmuş gibi bir çalışma var. Vatandaşımızla ilgili, köylerimizle ilgili çalışma yaptığımızda köy temsilci başkanlarımızla beraber hareket ediyoruz. Her temsilci başkanımız bulunduğu yerde partimizi temsil etmektedir. Onun için istişare toplantımızda hem sıkıntıları konuştuk hem de köy ve mahalledeki yoksul çocuklarımızı tespit ettik” ifadelerini kullandı.
Teşkilatçılık çalışmasının nasıl yapıldığının en güzel örneklerini sergilediklerini dile getiren Kaymak, “Ben bütün köy ve mahalle temsilci başkanlarımızı ve yönetimlerini ayrı ayrı kutluyor ve teşekkür ediyorum. Tabi ki bu organizasyonda bizlere güç veren teşkilatçı, çalışkan, yerinde oturmayan İzmir’de yerel yönetimin ayak seslerini hissettiren İl Başkanımız Ö.Cihat Akay’a, il başkan yardımcılarımıza, kısacası bütün il teşkilatımıza bizleri yalnız bırakmadıkları, böyle bir sosyal çalışma imkânı verdikleri için teşekkürlerimi sunuyorum. Kirazlı hemşirelerimize de sağlık esenlikler diliyor, bizleri izlemeye devam etsinler diyorum, durmak yok hizmete devam” şeklinde konuştu.
Editör: Haber Merkezi