Haber: Dilek Ayvalı

Tire’de 3 yıldır Yeni Mahalle Karanlık Çarşı No: 11’de hizmet veren Telefon Doktoru Cavit Alkan, cep telefonu, bilgisayar tamiratı, format ve yazılım konularında müşterilerine hizmet veriyor.

Buca Endüstri Meslek Lisesi Bilgisayar teknik servis mezunu olan Telefon Doktoru Cavit Alkan neler yaptıklarını şöyle aktarıyor, “Telefon, tablet, ipad, bilgisayar, laptopların her türlü tamiri ve bakımını yapıyorum. 8 yıl Çankaya’daki iş yerimde çalıştım. Narlıdere’de Google’da çalıştım. 4 yıldır Tire’deyim. Ekran cam değişimi, yazılım yükleme, program kurma işlemini yapıyoruz. Narlıdere’de Google’da çalıştım.”

TEMİZ İŞ, MEMNUN MÜŞTERİ

Telefon Doktoru Cavit Alkan, tamir için aldığı cihazı aynı gününde tamir ediyor. Günübirlik temiz iş ve uygun fiyatlarda hizmet verdiğinin özellikle altını çizen Alkan, “Temiz iş yaparım, müşterim memnun olur, memnun müşteri müşteriyi çeker. Pek çok müşterim bu şekilde geliyor. Telefon hepimiz için çok önemli ve her an ihtiyaç. Hız çağındayız. Tamir de hızlı yapılmalı. Buraya gelen telefonları tamir edip aynı gün teslim ediyorum. Bu benim en önemli prensibim” dedi.

Editör: Haber Merkezi