Dünya Koleji yabancı dil eğitiminde deneyimli öğretmenleri ile fark yaratmaya devam ediyor.

Özel Dünya Anaokulu öğrencileri 3 yaştan itibaren yoğun bir İngilizce eğitimiyle okul hayatlarına merhaba diyorlar. Deneyimli öğretmenleri seçtikleri yayınlar, kullandıkları materyaller ile İngilizce dersini eğlenceli hale getiriyorlar. Eğlenirken öğrenen miniklerin farklılıklara uyumu kolaylaşıyor, özgüvenleri gelişirken derslere aktif katılımları artıyor,  ayrıca ikinci bir yabancı dil eğitimine başladıklarında daha başarılı oluyorlar.

Dünya Koleji İlkokul 2. Sınıftan itibaren başladığı İkinci Yabancı Dil “Almanca” derslerini tam 3 yıl önce okul öncesi ders programına dâhil etti. Böylece anasınıfı ve ilkokul 1. Sınıf öğrencileri de Almanca ile daha erken tanışarak dil becerilerini geliştirme imkânı buldu. Almanca derslerinden İngilizce dersleri kadar keyif alan öğrenciler heyecanla öğrenmeye devam ediyorlar. Ayrıca yabancı dil kazanımlarını yılsonunda düzenlenen “Portfolyo” etkinlikleri ile ailelerine sunuyor, öğrendiklerini paylaşarak pekiştirme fırsatı buluyorlar.

 Özel Dünya Anaokulu zengin branş dersleri, deneyimli öğretmenleri, temiz ve güvenli okul ortamı ile daha uzun yıllar bölgemizin öncü okullarından biri olmaya devam edecek.

Editör: Haber Merkezi