Ödemiş İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahattin Gengörü’nün 2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılı Mesajı

Ödemiş İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahattin Gengörü’nün 2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılı Mesajında şu ifadelere yer verildi, “Sevgili Öğrenciler, Saygıdeğer Meslektaşlarım ve Çok Değerli Veliler, uzunca bir yaz tatili ardından yeni eğitim-öğretim yılına başlamanın heyecan ve mutluluğunu tatlı bir telaş ile birlikte yaşıyoruz. Bu heyecanlı başlayışı huzur ve güven içinde başarıyla tamamlamayı ümit ederek yeni eğitim öğretim yılının başta ilçemiz olmak üzere ilimize, ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.

Ödemiş ilçemizde yöneticisi, öğretmeni ve personeli ile tüm eğitim kadrosu olarak yirmi iki bin öğrencimizi okulunda, sınıfında en iyi şekilde karşılamak için aralıksız çalışarak hazırlıklarımızı tamamlamış bulunuyoruz.

İlk adımını attığımız bu kıymetli eğitim yolculuğumuzun her aşamasında bilimin gereklerini ve hayatın gerçeklerini esas almak suretiyle Bakanlığımızın belirlediği hedefler doğrultusunda en etkili planlamalar, faaliyetler ve uygulamalar yaparak ilçemizde başarılı sonuçlar almak istiyoruz.

Modern çağın becerilerine dayalı üretmeyi temel alan nitelikli bir eğitim için uğraş verirken eğitime ve çocuklarımıza dair yapacağımız çalışmalarımızda; başta eğitim paydaşlarımız olmak üzere, ilçemiz tüm yerel dinamiklerinin yanımızda yer almasını, eğitime destek ve katkı sunmalarını arzu ediyoruz. Zira Ödemiş’in güzel ve aydınlık yarınlarının birlikte hareket etmekten geçtiğine inanıyoruz.

Ödemiş ilçemizde bize emanet edilen yirmi iki bin çocuğumuza her şeyden önce elverişli yaşam koşulları açısından temiz, sağlıklı ve güvenli ortamlar oluşturmak için çabalıyoruz. Yine bireyin haklarını korumak açısından eğitimde fırsat ve imkân eşitsizliğini ortadan kaldıracak çalışmalar yürütüyoruz.

Bir yandan eğitim kurumlarımızda çocuklarımızın akademik bilgi ve becerilerinin arttırılması için bilimsel proje, deney, atölye/laboratuvar çalışmalarına ağırlık verirken diğer yandan da kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlere; gezi, gözlem, araştırma, sergi, gösteri, yarışma gibi etkinliklere yeterince yer vermek suretiyle hayatın geniş yelpazesinde farklı alanlarda donanımlı öğrenci yetiştirmeyi amaçlıyoruz.

Tüm eğitim kadromuzla Ödemiş'i eğitimde örnek bir ilçe yapmak üzere, 21. yüzyıl dünyasının değişim ve dönüşümü temelinde ferdin ve toplumun ihtiyacını karşılayan; ülke refahına katkı sağlayan; üreterek ulusal ve küresel ölçekte varlık gösteren nitelikli bir eğitim standardına kavuşmak için el ele, gönül gönüle büyük gayretlerle çalışıyoruz. Bu şekilde çalışmalarımızın devam etmesi gerektiğini biliyor ve ona göre hareket ediyoruz.

Geleceğe dair umutlarımızı yeşerten güzel çalışmalarda buluşmak temennisiyle, 2019-2020 eğitim-öğretim yılının sağlık, mutluluk ve huzur içinde başarılarla dolu geçmesini diliyor; tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Editör: Haber Merkezi