Efes Selçuk Belediyesi’nin katkılarıyla 13- 15 Eylül tarihleri arasında düzenlenen etabın galibi Selçuk Gençlik Spor oldu. Selçuk Gençlik Spor 28 Ekim’de Alanya’da düzenlenecek olan Türkiye Plaj Futbolu Şampiyonası’nda Efes Selçuk’u temsil edecek.

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel,   Selçuk’ta bu yıl 5. kez düzenlenen Türkiye Futbol Federasyonu Plaj Futbolu Ligi Efes Selçuk Belediyesi Etabı kazananlarına ödüllerini ve teşekkür belgelerini verdi. TFF Plaj Futbolu Ligi’nin etaplarından biri olan Efes Selçuk Belediyesi Etabı’nın sona ermesinin ardından düzenlenen ödül töreninde Selçuk Totem Spor Fair Play Ödülü’nü almaya hak kazandı. Etabın gol kralları Celalettin Avcı, Mert Dabar ve Oğuzhan Savaş olurken; en iyi eldiven ödülünü Oğuz Bozkurt; şampiyonanın en değerli oyuncusu ödülünü de Oğuzhan Savaş aldı. Efes Selçuk Belediyesi Etabı’nın 3.’sü Efes Müzesi olurken; ikincisi Selçuk Spor oldu.

Başkan Sengel ayrıca TFF Plaj Futbolu Ligi Koordinatörü Sercan Görgülü’nün de aralarında bulunduğu ve Efes Selçuk Belediyesi Etabı’na katkı sunan katılımcılara teşekkür belgelerini de verdi.

Ödül töreninde bir açıklama yapan Başkan Sengel; “Efes Selçuk sınırları içerisinde böyle bir spor organizasyonu yapılmasından dolayı çok mutluyuz. Önümüzdeki yıllarda bu organizasyonun daha iyi bir şekilde gerçekleşmesi için çalışacağız. Katılım gösteren tüm sporseverlere ve futbol kulüplerine çok teşekkür ederim” dedi.

Editör: Haber Merkezi