Atbin, “Ödemiş Belediyesi’nin kısa vadede ödenmesi gereken muaccel borçları var dediniz. İcralık borçları var dediniz. İşçilik alacaklarına ilişkin borçları var dediniz. Bu nedenle tasarruf yapıyor dediniz 285 bin tl bedelle bu dönemde ses ve ışık sistemi aldınız mı ? Aldıysanız mevcut sistemi modernize ederek kullanmanız daha ekonomik ve şu dönemde daha doğru olmaz mıydı?”

Eriş, “Mevcut ses sistemi yetersiz. Kiralamanın önüne geçmek için…”

Soruya cevap veren Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, “20 yıl önce alınan ses sistemi cihazında yenileme gerekiyordu. Bu sistemin yetersizliği aktarıldı. Ses sisteminin yetersiz görülen etkinliklerde kiralamaya gidildiği her kiralamada 15 20 bin tl para verildiği görüldü. Bunun parası 2 yılda çıkartılır.  99 yılında da yenileme kararı aldığımızda 23 Nisan Ulusal Bayramda ses sisteminde yaşanan sorun oldu. Bu sebepten dolayı yeniledik. Aynı şekilde eski ses sitemi yine bakımdan geçirilerek kullanılmaya devam edecek. Sadece araç kiralamayı erken bitirerek yaklaşık 700 bin lira kara geçirdim Ödemiş’e hediye ettim.  Oradan düşün onu gerisi benim olsun.  Rakam konusunda da büyükşehirden de destek aldık. Rakamla ilgili de gereken faturayı paylaşırız.”

Chp’li Erdem Boyacı belediyenin vekaletini aldı

Kadir Yetik Ak parti siyasi temsilcisi olarak belediyede devam ediyor

CHP’li Avukat Erdem Boyacı’nın belediyenin vekaletini almasını eleştiren  Ak Parti Ödemiş Belediye Meclis Üyesi Avukat Onur Atbin, “Belediyede bu koltukta siyaset yapmayı doğru bulmam dediniz lakin CHP ile özdeşleşmiş olan Avukat Erdem Boyacı’nın Ödemiş Belediyesinin vekâletini aldı. Bunun ekonomik koşulları nelerdir bu yapılan şey siyasi karar değilmidir?”  sorusunu iletti.

Konuyla ilgili olarak başkan Eriş, “Hukuki bir karardır. Kadir Yetik te halen Ödemiş Belediyesinde Ak Parti’nin siyasi bir temsilcisi olarak aynen devam etmektedir. Demek ki dengeyi kurmuşuz.” Cevabını verdi.

.............................................

250 bin tasarruf..

Sosyal Yardımlaşma komisyonu kararların uygulanması için bütçe…

Kadın Yaşam Merkezinde engelliler için iyileştirme…

http://www.yerelguc.com/belediye/250-bin-tasarruf-h19864.html

Editör: Haber Merkezi