Haber: Dilek Ayvalı

Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar, Kirazlıların nikâhlarına katılarak bu akdi gerçekleştirmeye devam ediyor.

Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar, göreve geldiği 2014 yılı mart ayından bu yana kendisine verilen nikâh akdi gerçekleştirme yetkisi ile davet edildiği her nikâha katılarak bu mutlu anların gerçekleştiricisi oldu.Başkan Özçınar, dün akşam 150. nikah töreninde Çetin ve Erol ailelerinin evlatlarının nikahını kıydı.

MUTLU OLUYORUM

Kendisine ricada bulunmak için gelen hiç kimseyi geri çevirmediğini söyleyen Kiraz’ın başarılı Belediye Başkanı Saliha Özçınar, “Bu güne kadar bana gelen kimseyi geri çevirmedim. Vatandaşımızın mutlu gününde beni yanında görmek istemesi, birbirini seven iki insanın nişan yüzüklerini takmamı istemeleri, nikâhlarını kıymamı istemeleri beni de çok mutlu ediyor. Kiraz’da olmadığım, önceden belirlenmiş programlarım olmadığı sürece vatandaşlarımızın mutlu günlerinde yanlarında olmaya gayret ettim. Dün akşam 150. Nikâhı kıydık” dedi.

EN İLGİNÇ NİKAH

Belediye başkanı seçildiği günden beri kendisine ‘Çemberli Efe’ denilen Saliha Özçınar, katıldığı düğünlerde mutlaka bir zeybek de oynadı. Samimiyeti ile Kiraz halkının gönlünde yer eden Saliha Özçınar, gerçekleştirdiği nikâhlarda ilginç diyalogların da yaşadığına değinerek, “Geçtiğimiz yaz nikah masasında gelin hanıma, damadın ismini söyleyerek ‘Evlenmeyi kabul ediyor musunuz? Sorusunu yönelttiğimde gelin hanımın cevabı özellikle beni çok şaşırtmıştı. Gelin Hanımın cevabı, “Beni belediyeye işe alırsanız ‘evet’ derim” olmuştu. Ben de kabul ettim. Ve o gelin İŞ-KUR vasıtasıyla Kiraz Belediyesinde işe başlayacak” dedi.

Editör: Haber Merkezi