Türkiye’de yılın, belediye başkanı, ödülüne layık görülen Saliha Özçınar Uşak Üniversitesinde düzenlenen Etkinliği’ne davet edilerek ödülüne aldı.

İzmir’in Kiraz ilçesi Ak partili Kadın Belediye Başkanı Saliha Özçınar; “Türkiye’de yılın Belediye Başkanı” ödülüne layık görüldü.

Ak patili belediye başkanı Saliha Özçınar şunları kaydetti; “Uşak Üniversitesinin çok kıymetli öğrencilerimiz, kardeşlerimiz. Tabii ki yüreği hiçbir engel tanımayan, taşımayan özel kardeşimizi ve hepinizi sevgiyle ve saygıyla selamlıyorum” dedi.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Ahmet Koca, Uşak Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezindeki törende yaptığı konuşmada, ülkede 10 milyonun üzerinde engelli bireyin bulunduğunu ifade etti.

Sözlerine devam eden Koca; “Engelli bireylerin topluma kazandırılmasında daha yapılması gerekenlerin bulunduğunu, bu konuda toplumun tüm kesimlerine görev düştüğünü ve daha duyarlı olunmasını söyledi.

Uşak Üniversitesi Rektörü Profesör Doktor, Ekrem Savaş ise, engellilere yönelik çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

AK Parti Sakarya Milletvekili ve eski milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, engellilere yönelik çalışmalara ilişkin paylaşımda bulundu.

Yön Engelsiz Sanat Derneği Başkanı Erdem Öksünün katıldığı 5.engelsiz sanat ödülleri gecesinde, 26 kategoride ödüller sahiplerini buldu

Editör: Haber Merkezi