Otamış Halkın Marketi, giderek zorlaşan ekonomik koşullarda kaliteli ve uygun fiyatlı ürünleriyle eski otogarda hizmetlerine devam ediyor.

Üretici kooperatifleriyle işbirliği içerisinde et ve et ürünleri, süt, yoğurt ve peynir, zeytin, zeytinyağı, salça ve reçel gibi ürünlerin Otamış markasıyla halka sunulduğu Halkın Marketi, üretici ve tüketicinin aracısız buluşma noktası olarak her geçen gün daha da fazla ilgi görüyor.

Vatandaşların doğal ve kaliteli ürüne ulaşabilmesi, üreticilerin de ürünlerini doğrudan halka ulaştırabilmesi hedefiyle Ödemiş’in yeni başarı öyküsü olarak kurulan Otamış Halkın Marketi’nin raflarında bütçeye dost, doğal ve kaliteli ürünler alıcılarını bekliyor.

Eski otogar içerisinde yer alan Otamış Halkın Marketi haftanın her günü 09.00-21.00 saatleri arasında Ödemişlilere hizmet veriyor.

“ÖDEMİŞ İÇİN YENİ BİR BAŞARI ÖYKÜSÜ”

Ödemiş Belediyesi’nin Otamış markasıyla yeni bir başarı öyküsü yazdığını ifade eden Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş,  “Ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalı olan ilçemizde üretimi teşvik ederek kooperatifçiliğin yaygınlaşması, Ödemiş’te üretilenlerin büyükşehirlere ulaştırılması hedefiyle kurduğumuz Otamış markamız ile hem üreticinin hem de tüketicinin bu zor günlerde yanındayız. Bölge üreticimize destek vererek doğal ve ekonomik ürünleri aracı olmadan tüketiciye sunduğumuz Otamış Halkın Marketi de bu anlamda her geçen gün daha da fazla ilgi görüyor, tercih ediliyor. Birlikte üretmenin ve kazanmanın güzelliğini yaşatan üretici kooperatiflerimizin ürünleri en uygun fiyatlarla tüketiciye ulaşıyor. Üreticinin emeğinin karşılığını alabildiği, aracı olmadığından fiyat dengesizliğinin yaşanmadığı bir ortam için Otamış Halkın Marketi bir denge unsuru konumunda.

Bunun yanında sadece Halkın Marketiyle değil süs bitkileri üretiminde aile tipi küçük işletmeleri de destekleme adına Otamış markasıyla yine fidanlığımızı oluşturuyoruz. Süs bitkilerinin üretim merkezi olan ilçemiz, birbirinden önemli markalarla bu sektörde söz sahibi konumunda. Giderek büyüyen bu sektörde emeğiyle ve alın teriyle var olan aile tipi küçük işletmelerimizin üretimden kopmaması ve teşvik edilmesi adına biz de Otamış markasıyla üretici ile Büyükşehir Belediyelerimiz başta olmak üzere alıcılar arasından köprü olmayı hedefliyoruz. Bu doğrultuda Ovakent yolu üzerinde fidanlığımızı oluşturmaya devam ediyoruz.  Sosyal belediyecilik anlayışımıza ek olarak ekonomi belediyeciliğini de en iyi şekilde sahaya yansıtmak üzere var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi