HABER: DİLEK AYVALI

Başkan Özçınar, Ömer Bedrettin Uşaklı’nın sözlerini yazdığı Kaptanzade Ali Rıza Bey’in bestelediği ‘Eğilmez başın gibi gökler bulutlu efem, dağlar yoldaşın gibi Sana ne mutlu efem’ türküsünü seslendirdi.

Düzenlenen etkinliklerde ve ilçedeki konser programlarında da zaman zaman şarkı söyleyen Başkan Özçınar, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramında da, odasındaki zeybek kıyafetli Atatürk portresinin önünde türkü söyledi.

İçimdeki coşkuyu türküyle aktarmak istedim

Başkan Özçınar, “Bu yıl koronavirüs nedeniyle etkinliklerde halkımızla bir araya gelip de coşkuyla kutlayamıyoruz bayramımızı. İçimdeki bayram coşkusunu bu türkü ile aktarmak istedim. Özel ve farklı bir kutlama olsun istedik. Halkımıza bir türkü söyleyerek bayramı kutladık. Gurur doluyuz, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının 101. Yılını kutlama şerefine eriştik. Bu topraklarda özgürce yaşamamızı sağlayan Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, tüm şehitlerimizi, gazilerimizi saygı ve minnetle anıyorum. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun” dedi.

Editör: Haber Merkezi