Haber: Dilek Ayvalı

İzmir Büyükşehir Belediyesi iştiraki İZELMAN A.Ş. Okul Öncesi ,İlkokul Sınıf, Ortaokul Türkçe ve Fen Bilgisi öğretmenlerine yönelik, iklim değişikliği etkilerine dirençli ve sağlıklı bir kent yaratmak amacıyla 'İklimin Senin Elinde' başlığıyla öykü yarışması düzenliyor. Yarışmaya katılımda ön koşul olan Ekolojik Okur Yazarlık eğitimi için başvuru süresi uzatıldı. Son Başvuru Tarihi 21 Haziran 2021 Saat 16:00’a kadar.

Yarışmaya ‘Sürdürülebilir bir gelecek sağlamak, yarınlara umutla bakan nesillere karşı en önemli borcumuzdur' mottosu ile yola çıkan İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İştiraki İZELMAN A.Ş., çocuklarımıza daha iyi örnek olabilmek adına doğal hayatın devamlılığı ve sürdürülebilirlik için iklim değişikliği, enerji verimliliği, çevre bilinci,yenilenebilir enerji kaynakları ve kullanımı konularını ele alan, öğretmenlere yönelik öykü  yarışması düzenliyor. Yarışmanın jürisinde edebiyatçı  Sunay Akın ve çocuk kitapları yazarları Mavisel Yener, Handan Gökçek, Dilge Güney gibi ünlü isimler de yer almakta.

Bol Ödüllü Yarışma: İklimin Senin Elinde toplam 32 adet ödül dağıtacak!

Yarışmada dereceye girenlere 2 kategori ve 4 konu başlığı için toplam 32 adet ödül bulunmakta. Birincilik ödülü olarak dizüstü bilgisayar (i3 işlemci), ikincilik ödülü olarak Tablet (32 GB 8 inç), üçüncülük ödülü olarak E-kitap Okuyucu (6 inç 8GB hafızalı) ve mansiyon ödülü olarak İzmir Büyükşehir Belediyesi İZELMAN A.Ş. yayınları kitap seti dağıtılacaktır. Ayrıca yarışmada derece alan öyküler İzmir Büyükşehir Belediyesi, İZELMAN A.Ş tarafından kitaplaştırılacaktır.

                 

                  

Editör: Haber Merkezi