HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Bayındır’ın ova ve dağ köylerini ziyaret ederek yaptıklarını ve geleceğe dair projelerini anlatan Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli köylülerinin sevgi gösterileriyle karşılaşıyor.

"Üretmek ve üreticinin kıymetini bilmek zorundayız."

Geçtiğimiz akşam Kızılkeçili, Lütuflar ve Alanköy Mahallelerini ziyaret ederek hemşerileriyle bir araya gelen Başkan Sesli ‘‘Dağ köylerimizin sayısı oldukça fazla Bayındır merkeze uzaklığını ve coğrafini koşullarını da göz önüne alarak projelerimizi ve köylerimizin ihtiyaçlarını şekillendiriyoruz’’ dedi.

İşimiz sadece yol yapmak değil

Merkez mahalleler de yer altı çalışmalarını tamamladık. Temiz içme suyu şebekelerini de bitirdik. Daha temiz bir hava için doğalgazı şehrimize getirdik. Yollarımızın bakım çalışmalarını ve çevre düzenleme çalışmalarımızı da gerçekleştirdik fakat önemli olan yol yapmak değil.  Üretmek ve üreticinin kıymetini bilmek zorundayız."

"Bitirilen üretim yollarımızı bugün itibariyle 300 km'nin üstüne çıkardık"

2014 yılında göreve geldiği günden beri üreticinin yanından yer aldığını belirten Başkan Sesli sözlerine şöyle devam etti  ‘‘Bayındır çiçekçiliğin lokomotifi İzmir Büyükşehir Belediyemizin de katkılarıyla çiçekçilik sektöründe çağ atladık. Hollanda’ya çiçek gidiyor artık. Bitirilen üretim yollarımızı bugün itibariyle 300 km'nin üstüne çıkardık. İzmir Büyükşehir Belediyesi Meslek Fabrikası kursları sayesinden hemşerilerimiz sertifika sahibi oldular. Her gün üzerine koyarak devam ediyoruz’’ dedi.

Bayındır’da uzun bir süre doktorluk yapan Başkan Ufuk Sesli, 2014 yılında aday gösterilmiş ve ipi göğüsleyerek 64 yıl sonra Cumhuriyet Halk Partisi’nden seçilen Belediye Başkanı olmayı başarmıştı.

Editör: Haber Merkezi