Haber: Dilek Ayvalı

Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran'ın yazılı yaptığı kutlama mesajında şu ifadelere yer verildi,

"Sevgili hemşehrilerim, kıymetli vatandaşlarım ;

Bu yıl bizler için tüm öncelikleri kenara attığımız bir çok sıkıntı yaşağımız bir yıl haline geldi. Bir yandan terör belası nedeniyle nice koçyiğit vatan evlatlarımızı şehitlik makamına uğurlarken, bir yandan deprem, sel gibi felaketler yaşadık, tüm dünyayı etkisi altına alan Covid 19 tehditi ile karşı karşıya kaldık. 

Tüm bu sıkıntılara rağmen hem belediye hizmetlerimize ara vermedik hem de Ramazan ayını maneviyatına uygun bir şekilde yaşamak ve yaşatmak için vatandaşlarımızın yanında olduk. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın sofralarında aş ve ekmeği eksik etmemek için çalıştık. Tireli hayırsever iş insanlarımızın katkıları ile hazırladığımız yardım kolilerini "Tire Halkının Hediyesi” olarak ihtiyaç sahiplerine teslim ettik. Aş evimizin kapasitesini iki katına çıkartarak her gün binlerce haneye yemek dağıtımını yaptık, her sokağa çıkma yasağında da halkımıza ücretsiz ekmek dağıttık.

Bu zor günlerde birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde bulunarak, 
başı rahmet, ortası mağfiret, sonu da cehennemden kurtuluş olan Ramazan Ayını geride bırakmış bulunmaktayız. Yüce rabbim tekrarlarını nasip etsin... 

Cenabı Hak tuttuğumuz oruçları, ettiğimiz hayır ve okuduğumuz duaları kabul etsin... 

Ramazan Bayramımız mübarek olsun..."

Editör: Haber Merkezi