Tire’de yenilenen Atatürk Parkı açıldı İftar yemeğine 6 bini aşkın Tireli katıldı Tire’de yenilenen Atatürk Parkı açıldı İftar yemeğine 6 bini aşkın Tireli katıldı


‘’Kıymetli muhtarlarımız, şehrimizin dertlerini çözmek için gece gündüz demeden mesai mefhumu gözetmeksizin bizlerle birlikte çalışan mesai arkadaşlarımız. Yeni yıl kutlama programımıza iştirakleriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. 2023 yılını çok dolu dolu   geçirdik. Şehrimizin derdine derman olmak için hep birlikte gece gündüz demeden çalıştık, çalışmaya devam ediyoruz. İnşallah 2024 yılı, hepimiz için 2023 yılından daha güzel günler getirir. Vatanımıza, milletimize daha güzel ve daha iyi işler yaparak yine dolu dolu geçireceğimiz çok güzel bir yıl olsun istiyoruz. 2024 yılı tabi sadece ülkemize değil, tüm dünyaya da barış ve sağlık getirmesini diliyoruz. Başta Gazze’deki insanlık dramının sona ermesi olmak üzere dünyanın her yerinde barış dolu, huzur dolu, sağlık dolu bir yıl olmasını yüce Mevla’dan diliyoruz. Bu vesileyle; 2023 yılında hep birlikte ortaya koyduğumuz güzel hizmetler ve yüksek performans için iyi ilişkilerle hep birlikte oluşturduğunuz çözüm önerileri için hepinize çok teşekkür ediyorum. Yeni yılınızı şahsınızda tüm mahallelerimizin temsilcileri olarak tüm vatandaşlarımıza iyilikler ve güzellikler getirmesini diliyorum ve yeni yılınızı en içten dileklerimle kutluyorum’’ dedi.


 
Başkan Duran, Muhtarlar Derneği Başkanı ve İpekçiler Mahallesi Muhtarı Berna Kireşçi’ ye tüm muhtarları temsilen yeni yılını kutladı. Muhtarlara hediye takdiminde bulunan Başkan Duran, program sonunda muhtarlarla hatıra fotoğraf çektirerek yeni yıl için birlik beraberlik mesajı verdi.

Editör: Tutku İç