Haber: Dilek Ayvalı

Törene MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, Bayındır Kaymakamı Mehmet Ali Öztürk, Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen, Başkan Yardımcısı Osman Kadan, siyasi parti temsilcileri, öğrenciler ve  vatandaşlar katıldı.

Kaymakamlık, Belediye ve Gaziler adına çelenk konulmasının ardından saygı duruşu, İstiklal marşının okunmasıyla birlikte göndere bayrak çekildi. Günün anlam ve önem hakkında konuşan Bayındır Gaziler Derneği Başkanı Seyfi Yığınç;’ Türk Milleti ve Türk Ordusu bağımsızlık konusunda tarihe adını yazdıracak şanlı mücadeleler yapmıştır.Aziz Türk Milletinin mensubu olan Gaziler olarak Kurtuluş Savaşı, Kore, Kıbrıs olmak üzere Türk ordusunun neferi olarak onurla görev yaptık. Her zaman Türk Milletinin bizlere emanet ettiği vatan savunmasını üstün feragatla görevimizi yerine getirdik ve son nefesimize kadar yerine getirmeye devam edeceğiz’’ dedi.

Bayındır İmam Hatip Lisesi öğrencisi Büşra Yeşil törende ‘Gazilerimize’ adlı şiir seslendirdi. Tören sonunda Bayındır Belediyesi tarafından gaziler ve protokole ikramda bulunuldu.

Editör: Haber Merkezi