Geçtiğimiz gün Ödemiş Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince yapılan operasyonda 86 adet extacy hap, 7 gr. hint kenevir tohumu, 70 gr. esrar maddesi,

1 adet hassas terazi ele geçirildi. Emmioğlu Mahallesinde devriye görevinde bulunan ekipler tarafından bir araç ve içerisinde bulunan iki şahıstan şüphelenilmesi üzerine araç takibe alındı. Araçta bulunan iki şahsın, daha önce hakkında uyuşturucu madde konularından işlem yapılan A.B. isimli bir şahsın ikametinin önüne giderek burada bir alışveriş yapıldığı tespit edilmesi üzerine emniyet görevlileri tarafından operasyon düzenlenerek bahse konu ikamette ve şahıslar üzerinde aramalar yapıldı.Yapılan aramalar sonucunda 86 adet extacy hap, 7 gr. hint kenevir tohumu, 70 gr. esrar maddesi ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi.

Araçta bulunan H.S.(43), ve A.T.(41) isimli şüpheli şahısların yapılan tıbbi tahlillerinde uyuşturucu madde kullanımının pozitif olduğu tespit edilerek H.S. isimli şahsa uyuşturucu madde etkisi altında araç kullanması nedeniyle 5.167 TL. idari para cezası uygulanarak ehliyetine 5 yıl el konuldu.

A.B.(54) ve eşi Ö.B.(49) isimli şüpheli şahıslar, Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti suçundan mevcutlu olarak çıkarıldıkları adli makamlar tarafından, A.B. tutuklanarak cezaevine teslim edildi. Ö.B. ise adli kontrol şartiyla serbest bırakılmıştır.

Editör: Haber Merkezi