HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Ödemiş Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Büro Ekipleri tarafından uyuşturucu ve uyarıcı madde suçlarının önlenmesine yönelik olarak yapılan çalışmalar sonucunda, Perşembe günü A.B. (33) ve M.K. S. (32) isimli şüpheli şahısların Atatürk Mahallesinde bulunan ikametlerinde yapılan aramalarda, 42 adet uyuşturucu ve uyarıcı hap, 15 gr çeşitli uyuşturucu ve uyarıcı madde, 1 Adet elektronik tartı, 1 Adet av tüfeği ve 4 Adet kartuş, 7 Adet fişek, 15 adet Bong Tabir edilen uyuşturucu içiminde kullanılan ele geçirildiği öğrenildi.

Uyuşturucu Madde Ticareti Suçundan hakkında işlem yapılarak adliye sevk edilen şahıslardan M.K.S. Adli Kontrol Şartıyla serbest bırakılırken, A.B. ise tutuklanarak Cezaevine teslim edildi.

 Ayrıca M.A (26), H.Ö (24), T.E (23), M.E (42), M.İ (25), H.Y (28), Y.E (44), N.C.B (26), E.K (24), E.K (20), F.S. (21) isimli 11 şüpheli şahıs hakkında, kullanmak için Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak suçundan adli işlemler yapıldığı, yapılan işlemlerin ardından şüphelilerin serbest bırakıldığı öğrenildi.

Editör: Haber Merkezi