HABER:FARUK ÇARK

Torbalı Emniyet Müdürlüğü kurduğu özel ekiple başarılı bir operasyona daha imza attı.

Torbalı ilçesinde11 Aralık 2020 tarihinde Atatürk Mahallesinde bir kıraathane içerisinde kan davası nedeniyle ‘Davulcu Hasan’ olarak tanına Hasan Sarı isimli şahıs yeğeni tarafından başından vurularak öldürülmüştü.

Olayın hemen ardından Torbalı Polisi tarafından yapılan operasyonda olaya karışan üç şahıstan ikisi aynı gün içerisinde suç aleti silah ile birlikte yakalanmış diğer şahıs kaçarak sıra kadem basmıştı. 

Kaçan şahıs H.K. Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü’nce kurulan özel ekip tarafından tam 1350 kilometre ötede yani Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde yakalandı.

BÖYLE OPERASYON GÖRÜLMEDİ

Kaçan şahsın kimliğini tespit eden Torbalı Emniyet Müdürlüğü kurmuş olduğu özel ekiple birlikte şahsı adım adım takip ederek şahsın Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde olduğunu ettikten sonra Viranşehir’e hareket etti. 

Görevlilerini derhal harekete geçirmiştir. Burada H.K. isimli şahıs günlerce yapılan takipten sonra 24 Aralık Perşembe günü saklandığı yerden çıkarak Viranşehir’de bulunan bir berberde tıraş olduktan sonra sokak ortasında üzerinde bulunan bir tabanca ile birlikte kıskıvrak yakalandı.

Torbalı’dan giden özel ekip ve Viranşehir Emniyet Müdürlüğü’nce yakalanan şahıs Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirildi. Adliyeye sevk edilen H.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Editör: Haber Merkezi