Haber: Dilek Ayvalı

Tire'de 47 yaşındaki Ali Yaşar isimli vatandaş, banyoda ölü olarak bulundu.

Olay, akşam saatlerinde Ketenci Mahallesi Kısa Kuyu Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, diyaliz hastası olduğu öğrenilen Ali Yaşar (47) sabah saatlerinde abisi ile birlikte yaşadığı evinden çıkıp sağlık sorunları dolayısıyla İzmir'e hastaneye gitti. 

İZMİR'DEN DÖNÜP, TİRE DEVLET HASTANESİNE UĞRADI

Buradaki işlerini halleden Yaşar, akşamüzeri Tire'ye gelip Tire Devlet Hastanesine gitti. Diyaliz tedavisi gördüğü Tire Devlet Hastanesinden çıkan Ali Yaşar kendisini evine götürmesi için bir arkadaşını aradı. 

ARKADAŞI EVİNE BIRAKTI, KAHVEDE BULUŞMAK ÜZERE AYRILDILAR

Yaşar'ı bulunduğu yerden alan arkadaşı evine bırakırken, bir süre sora kahvede buluşmak üzere sözleştiler. Aradan 1 saat geçmesine rağmen kahveye gelmeyen Ali Yaşar'ı merak eden arkadaşı önce telefonla aradı, bir cevap alamayınca Yaşar'ın evine gitti. Kapı ziline de yanıt alamayan vatandaş durumu Yaşar'ın bir akrabasına bildirdi. Kısa süre sonra Yaşar'ın evine gelen akrabası kapıyı anahtarla açıp içeriye girdiğinde banyoda Ali Yaşar’ı hareketsiz halde yerde buldu.

Hemen 112 sağlık ekiplerine haber veren Yaşar’ın arkadaşı ve akrabasının ihbarı ile olay yerine gelen 112 ekibi, Ali Yaşar’ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Editör: Haber Merkezi