HABER: DİLEK AYVALI

Olay bu sabah 06.20 sularında Tire'de İpekçiler Mahallesi Cantürk Sokakta yaşandı. Eşref Öztürk isimli vatandaşa ait olan 35 YMB 48 plakalı motosiklet henüz kimliği belirlenemeyen 3 şahıs tarafından evinin önünden çalındı. Hırsızların motosikleti çaldıktan sonra bölgeden iki motosikletle uzaklaşma anı, yakınlarda bulunan güvenlik kamerası tarafından an be an kaydedildi.  

İddiaya göre olay şu şekilde gerçekleşti, Sabaha karşı saat 04.00 sıralarında Cantürk sokağa gelen ve henüz kimliği bilinmeyen bir kişi motosikletin etrafında keşif yaparak bölgeden uzaklaştı, aradan geçen 2 saatlik sürenin ardından motosikletle Cantürk sokağa gelen 3 kişi evinin önünde park halinde olan Eşref Öztürk'e ait yaklaşık 25 bin lira değerinde ki motosikletin üzerine binerek olay yerinden uzaklaştı.  Hırsızların motosikletle bölgeden hızla uzaklaştığı anlar ise kamera tarafından an be an kaydedildi. 
sabah kalktığında motoru göremedi.

Sabah erken saatte işe gitmek üzere evden çıkan aaraç sahibi motorunun yerinden olmadığını görünce büyük bir panik yaşadı, eve yakın bir yerde bulunan güvenlik kamerasından motosikletinin çalındığını fark eden Eşref Öztürk durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. Polis heryerde 3 hırsızı arıyor.

Editör: Haber Merkezi