Haber: Dilek Ayvalı

Olay bugün saat 19.15 sıralarında Boynuyoğun Köyü, Benli Tepe mevkisinde yaşandı. 

İddiaya göre O.Y. ve M.A'nın bulunduğu 09 KS 328 plakalı otomobil Tire şehir merkezinde tehlikeli araç kullanarak trafiği tehlikeye soktu. Vatandaşların ihbarı ile harekete geçen polis ekipleri otomobili bulup dur ikazı yaptı. İkaza uymayan otomobil şehir merkezinde tehlikeli manevralar atarak polis ekiplerinden kaçmaya başladı. Bir süre devam eden kovalamaca sonucu şehir merkezinden uzaklaşarak izini kaybettiren otomobil, Boynuyoğun Köyü Benli Tepe mevkisine doğru hızlı bir şekilde giriş yaptı. Engebeli ve dar olan yolda kontrolden çıkan otomobil elektrik direğine çarparak durabildi.

POLİSTEN KAÇTILAR AMA KAZA YAPMAKTAN KURTULAMADILAR!

Şiddetli bir şekilde direğe çarpan otomobilin içerisinde bulunan  O.Y. ve M.A. yaralanarak aracın içerisine sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekibi AKS ve polis intikal etti. Araçta bulunan O.Y. ve M.A. bulundukları yerden kontrollü bir şekilde çıkarıldı. 

Ciddi şekilde yaralanan iki şahıs ambulansa alınarak Tire Devlet Hastanesine götürüldü.

OTOMOBİL ÇALINTI ÇIKTI

Edinilen bilgilere göre içerisinde O.Y. ve M.A'nın bulunduğu 09 KS 328 plakalı otomobilin Aydın'ın Germencik İlçesinden çalındığı ve arandığı öğrenildi. Yaşları 18'in altında olan O.Y. ve M.A.'nın evden ve otomobilden hırsızlık suçlarından kayıtlarının bulunduğu öğrenildi.

Editör: Haber Merkezi