HABER: DİLEK AYVALI

Kaza bugün saat 12:45 sıralarında Türk Ocağı caddesinde meydana geldi. Edilen bilgilere göre, A.K. yönetimindeki 35 AGJ 928  plakalı motosikletiyle Türk Ocağı caddesi üzerinde seyir halindeydi, bu sırada Ankara Caddesi üzerinden Türk Ocağı Caddesine dikkatsiz bir şekilde çıktığı öne sürülen 35 T 0880 plakalı kamyonet A.K.'ye arkadan çarptı, çarpmanın etkisiyle motosiklet ve sürücüsü A.K. yola savruldu. Görgü tanıklarının ifadesine göre dikkatsiz bir şekilde yola çıkıp motorluyu yere düşüren araç sürücüsü ise arkasına bile bakmadan olay yerinden uzaklaştı.

ARKASINA BİLE BAKMADI

Bir anda kendisini yerde bulan A.K. kendisine çarpan sürücünün olay yerinden kaçmasının ardından kalkıp hemen aracın plakasını aldı ve durumu polise bildirdi. Kaskı olduğu için kazayı yara almadan atlatan A.K. çevredeki vatandaşların yardımıyla kaldırıma oturtulup sakinleştirilirken olay yerine hızlı bir şekilde gelen polis ekipleri kamyoneti bulup gerekli işlemleri başlattı.

ÇEVREDEKİ VATANDAŞLAR TEPKİ GÖSTERDİ

Kazaya tanıklık eden bazı vatandaşlar ise "İnsanlık öldü mü?" diyerek arkasına bile bakmadan olay yerinden kaçan sürücüye tepki gösterdi.

Editör: Haber Merkezi