HABER:DİLEK AYVALI

Tire'nin Mahmutlar Mahallesi yakınlarında meydana gelen kazada 1'i bebek 5 kişi yaralandı

Tire Devlet Hastanesi’nden Torbalı’daki evlerine dönmek isteyen ailenin otomobili Mahmutlar köyü yakınlarında karşı yönden gelen otomobil ile çarpıştı.

Sürücü, Ş.D’nin araç içinde sıkıştığı kazada ailenin 2 aylık bebeği ise beyin kanaması geçirirken diğer 3 kişi hafif yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Tire'den İzmir yönüne gitmekte olan Ş. D. yönetimindeki 35 ANJ 963 plakalı otomobil Torbalı istikametine doğru seyir halindeyken karşı yönden gelen A.T.O yönetimindeki 35 AY 2973 plakalı otomobil ile çarpıştı.

Çarpışmanın şiddetiyle şarampole yuvarlanarak, pert olan otomobilinin içinde sıkışan Ş.D, AKS ekipleri tarafından aracın içinden çıkarıldı.

Kazada, 35 ANJ 963 plakalı otomobilde yolcu olarak bulunan M.D, Y.D. ve 2 aylık bebek B.D. ile diğer araç sürücüsü A.T.O yaralandı.

Yaralılar olay yerine gelen 112 ambulansları ile Tire Devlet Hastanesi’nde götürüldü. Burada tedavi altına alınan yaralılardan sürücü Ş.D.'nin ayağında kırıklar olduğu, Y.D. ve M.D. ile diğer araç sürücüsü A.T.O.'nun hayati tehlikesinin olmadığı ancak 2 aylık bebeğin bebeğin ise beyin kanaması geçirdiği öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Editör: Haber Merkezi