Haber: Dilek Ayvalı

Tire Cumhuriyet Başsavcılığı ve Tire İlçe Emniyet Müdürlüğünün koordineli ve kararlı çalışmaları meyvelerini vermeye devam ediyor.

Tire İlçe Emniyet Müdürlüğü Tire Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları ile uyuşturucu tacirlerine darbe üstüne darbe vuruyor. İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler son 2 ayda uyuşturucu madde kullanan, bulunduran aracılık yapan, uyuşturucu madde imalatı ve satışını yapan şahıslara yönelik toplam 34 operasyon düzenledi ve yapılan bu operasyonlarda toplam 50 kişi göz altına alınırken şüpheliler hakkında Adli Makamlarca soruşturma başlatıldığı öğrenildi. Yapılan operasyonlarda ise 1 kg esrar, 100 kadar sentetik hap ile yine 95 gr metanfetamin ele geçirildi.

ARACIN GİZLİ BÖLMESİNDEN UYUŞTURUCU ÇIKTI

Gece saatlerinde devriye atan ekipler şüphe üzerine durdurdukları aracın koltuğunun altına gizlenmiş halde uyuşturucu madde ve hap ele geçirdiler. Olayla ilgili araçta bulunan 2 şüpheli gözaltına alınarak emniyete götürülürken şüpheliler hakkında tahkikata başlanıldığı öğrenildi.

Tire Cumhuriyet Başsavcılığı ile koordineli bir şekilde yapılan operasyonlarla uyuşturucu kullanan, bulunduran ve ticaretini yapan şahıslarla mücadelesine devam eden Tire İlçe Müdürlüğü ekipleri, İlçe Emniyet Müdürü Kadir Şen’in bu konudaki kararlı duruşu ile önümüzdeki günlerde de operasyonlara devam etmesi bekleniyor.

Editör: Haber Merkezi