Alınan bilgiye göre, Ödemiş İlçesinde iki akraba olan Mehmet Görgülüler (47) yakın akrabası  Engin Dokuyucu (35) ile birlikte metil alkol alması sonucu tedavi gördüğü Ödemiş  Devlet Hastanesinde, yaşamını yitirdikleri bildirildi. Hastaneye yine etil alkol nedeniyle, getirilen İsa Tez (47) Hüseyin Bayıldır ( 37)  yapılan tüm müdahaleye rağmen yaşamlarını yitirdiler.

Metil alkol alma olayınla ilgili olarak  Beydağ İlçesinden, Ödemiş Devlet Hastanesine 112 Ambulans ile getirilen  Ali  Gedik ( 60)ağır olarak İzmir  SBÜ Dr.  Suat Seren Gögüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesine  gönderildi.   Aynı konuyla ilgili olarak Mehmet S. ( 66) Soner  P. ( 25)  Ödemiş  Devlet  Hastanesinde yoğun bakımda tedavileri  devam ettiği bildirildi.

DÜN  DOKUYUCU VE GÖRGÜLÜLER  TOPRAĞA VERİLDİ

Ödemiş te metil alkol zehirlenmesi nedeniyle ilgili olarak yaşamını yitirenlerden  Engin  Dokuyucve akrabası  Mehmet Görgülüler için  cenaze töreni  düzenlendi.  İzmir Büyükşehir Belediyesi  Cenaze aracı ile  Ödemiş’e getirilen her iki akrabanın son yolculuğunda  Kavukçu mevkiine aile yakınlarının yaşadığı mahalleye getirildi.Buradaki  yapılan duaların hemen ardından  Ödemiş Ahrandı Mezarlığına getirilen Dokuyucu  ve  Görgülüler burada toprağa  verildiler.  Buradaki tören de aile yakınları  göz yaşı  döktüler.

 METİL ALKOL ZEHİRLENMELERİ  KONUSUNDA ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Ödemiş  Cumhuriyet  Savcılığı kaçak alkol alımıyla ilgili olarak  soruşturma başlatırken, Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü  ve  Beydağ  Emniyet Müdürlüğü ekipleri Ödemiş  Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda  şahısların kaçak alkolü nereden temin ettikleri konusunda gerekli çalışmayı  başlattılar.

Editör: Haber Merkezi