Ödemiş'in Hürriyet Mahallesi Elmalı Sokak NO: 43 nolu binada meydana gelen yangında, psikolojik sorunları olduğu iddia edilen K.T. (43)'nin evde yalnız olduğu anda evde yangın çıkardığı ileri sürüldü.

Yangın meydana gelmesi üzerine  mahalle halkı yangını çıkardığı gerekçesiyle,  K.T.'ye tepki gösterirken, Polis  ekipleri yaralı Taş’ın çıkarılışı sırasında yangın mahallinde geniş güvenlik önlemleri aldılar.

Alınan bilgiye göre, K.T.'nin daha önce, Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde birkaç kez  tedavi gördüğü psikolojik sorunları olduğu iddia edildi. Yangına İzmir Büyükşehir Belediyesine bağlı İtfaiye ekipleri müdahale etti. 2 katlı binada büyük çapta hasar meydana geldiği bildirildi.

MAHALLELİ İMZA TOPLAMIŞ

Hürriyet Mahallesi Muhtarı Recep Yeşiltaş psikolojik sorunları olduğu iddia edilen K.T.'nin benzeri olayları gerçekleştirdiğini ifade ederek, "Mahallemizde çıkan yangın neticesinde, 2 katlı binada büyük çapta hasar meydana geldi. Yangını çıkaran K.T.'nin mahalleden uzaklaştırılması için imza kampanyası yapıp yetkili yerlere verilmişti. Mahalleli de, son  derece rahatsız olduğundan şahsın bir an önce gerekli tedavisinin yapılmasını istiyoruz" dedi.

Mahallle sakinlerinden Mehmet Bakkal, “Mahallemizde yaşayan K.T: isimli şahıs  sık sık mahalleliyi çok rahatsız ediyordu. Sık sık olay yaşanması nedeniyle, tüm mahalle sakinleri olarak mahallemizden gitmesi için imza topladık. Bir an önce mahallemizden uzaklaşmasını istiyoruz” dedi.

MAHALLE HALKI YARALININ ÇIKARILIŞI SIRASINDA TEPKİ GÖSTERDİ

Elmalı Sokak sakinleri yangını çıkardığı gerekçesiyle, K.t. yaralı olarak 112 acil ambulans ekiplerince çıkarılırken, yaralıya olan tepkilerini gösterdiler. Ödemiş İlçe Emnniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler yangın mahalinde herhangi bir olay yaşanmaması için gerekli güvenlik tedbirlerini aldılar. 

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Editör: Haber Merkezi