Haber: Dilek Ayvalı

Tire'de seyir halinde ilerleyen motosiklet sürücüsü B.T aniden yola fırlayan yaşlı teyzeye çarpmamak için manevra yapınca park halindeki otomobile çarptı.

4 Eylül Mahallesi Ziya Gökalp caddesinde meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü ile karşıdan karşıya yaya olarak geçmek isteyen yaşlı kadın yaralandı. Genç motosiklet sürücüsü B.T yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgilere göre motosikletiyle hareket halinde olan sürücüsü B.T. kavşağa yaklaştığı esnada, karşıdan karşıya geçmek isteyen yaşlı kadına çarptı. Sürücü daha sonra ani bir manevra yaparak direksiyonu kırınca park halinde duran bir otomobile çarparak durabildi.

Otomobilin tampon kısmına kafasını vurduğu iddia edilen motosiklet sürücüsü B.T olay yerinde kriz geçirdi. Olayı gören vatandaşlar hemen yerde yatan gencin yanına giderek B.T’nin durumunu kontrol etti. Bu sırada ihbarı alan sağlık ekipleri hızlı bir şekilde olay yerine geldi. İlk müdahalesi olay yerinde olan sürücü B.T. ve yaşlı kadın tedavi için Tire Devlet Hastanesine kaldırıldı. Sürücü B.T.'nin sağlık durumunun iyi oldugu öğrenilirken kazada motosiklet sürücüsünün çarptığı yaşlı kadının ise ayaklarında kırıklar bulunduğu öğrenildi.

Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Editör: Haber Merkezi